If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пи4ове кажете как да си смажа тампона на макферсона без да го свалям.От както стана студено се разскърца много гадно а ина4е е здрав просто се е свил от студа.Даите някаква идея
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Пи4ове кажете как да си смажа тампона на макферсона без да го свалям.От както стана студено се разскърца много гадно а ина4е е здрав просто се е свил от студа.Даите някаква идея
Бих ти препоръчал да го свалиш и да му смажеш лагера с грес, защото иначе с масло ще "отиде на кино" гумената част и ще трябва да си купуваш нов. На първата ми кола, едно Рено 5, така му смазах с масло тампона, че направо си купих нов след 1 месец Гумата се беше разложила направо...но тогава бях млад левент зад волана
Успех!
Сигурен ли си че проблема е в тампона. Азмисля че ти се е прецакал лагера. Ако си купуваш нов внимавай, че аз така смених един който след седмица пак започна да се обажда.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
ako izkash neshto techno benzin i gres raztvarjah nalivash benzina se izparjava i ostava gresta
ne sam 100 % ubeden no pak pitai i njakoie drugo mnenie
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Според мен не е тампона а лагера, тампона би трябвало да е статичен. Виж първо отдолу откъм пружината дали няма боклуци, може и оттам да скърца. Можеш да ги премахнеш с със силна струя вода например. Най сигурно е обаче да свалиш и да гресираш лагера. Или пък пробвай да опиташ да достигнеш до него някак си със спринцовка с грес и да смажеш, знам ли.
Comment